Om oss

Om oss

Re Regnskap AS er et autorisert regnskapsbyrå som har vært i kundens tjeneste i over 40 år. I tillegg til tradisjonelle regnskapstjenester, lønn, årsoppgjør og skattemeldinger, bistår vi ved bedriftsetableringer og eierskifter i landbruket.

Vi bruker moderne skybaserte regnskapsprogram som håndterer alle typer regnskap for små og mellomstore bedrifter. Vi har program som betjener alt fra det helt enkle manuelle via det digitaliserte til full automatikk. Men gode dataprogram og sikkerhetsrutiner alene er ikke nok for oss. Lojalitet og gjensidig respekt er det viktigste for et godt kundeforhold.

Generasjonsskifte og bedriftsetablering

Vi gir bedrifter og gårdbrukere utvidet veiledning i forbindelse med generasjonsskifte og bedriftsetablering.
Eierskifter, nyetableringer og avslutninger bør planlegges og i den anledning er vi en naturlig samtalepartner.
Vi berører selvsagt skattespørsmål i denne sammenhengen, men like viktig er det å snakke om de mellommenneskelige utfordringene som oppstår innad i familien ved et eierskifte.
Som en naturlig følge av å overta et gårdsbruk eller å ville begynne for seg selv i et AS eller enkeltpersonforetak (ENK) stilles det ulike og flere formelle krav til registrering i Brønnøysund. Vi hjelper til slik at etableringen går raskt og effektivt.

Skattemelding og årsoppgjør

Ofte dukker det opp problemstillinger av privatøkonomisk karakter når vi arbeider med årsoppgjøret og skattemeldingen og da varsler vi dere. Vår policy er å yte aktiv rådgiving.